logo Dateoproepjes.com

Dateoproepjes.com

Niet tevreden over Dateoproepjes.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn voornamelijk gegenereerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dateoproepjes-com is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. dateoproepjes-com berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dateoproepjes.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor dateoproepjes-com zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dateoproepjes-com review

Dateoproepjes-com is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overspoeld met veel chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om knappe dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minstens €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je aanschaft hoe minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op dateoproepjes.com?

Dus ben je aangemeld op dateoproepjes-com, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder nep profielen. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor dateoproepjes.com. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

dateoproepjes-com profiel verwijderen

Je dateoproepjes-com account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "dateoproepjes.com/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je dateoproepjes-com eventuele tegoed ben je wel kwijt na deze aktie!