logo Directegeileseks.nl

Directegeileseks.nl

9
Niet tevreden over Directegeileseks.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Directegeileseks is een erotische dating site met fake profielen. De berichtjes worden bovendien beantwoord door ingehuurde chat operators. Ondervind wat onze experts over directegeileseks.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door SafeDate. Bekijk wat betere casual dating site zijn met eerlijke profielen en zonder fake berichten van chatoperators

directegeileseks review

directegeileseks is een dating site met fake profielen die door hen zelf zijn gemodereerd. De reacties die je binnen krijgt worden bijna altijd zowel verstuurd als beantwoord door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen aansporen om op hen te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor meer dan één euro betalen per berichtje. Hiervoor moet je meteen een hele credit bundel aankopen van op z'n minst zeventien euro en vijftig cent, oplopend tot aan de 219,50 euro per aankoop. Hoe duurder het aankoop bedrag des te lager de prijs per verstuurd bericht. Desondanks zijn de kosten bij de duurste credit-pakket als nog gewoon tenminste €1,10 per reactie. Bij de goedkoopste creditbundel betaal je zomaar tot €1,75 per bericht. Uiteraard is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te regelen al beweren ze meestal dat dat juist wel kan.

Ingeschreven op Directegeileseks.nl?

Toevallig een van de profielen op directegeileseks? Wij adviseren je om je daar per direct profiel te verwijderen en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere website voor sexdating met echte gebruikers. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor directegeileseks.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste alternatief is voor jou.

directegeileseks profiel verwijderen

Meestal maken dit soort dating sites het je vrijwel onmogelijk om je profiel te verwijderen. Bovendien leggen ze er niks over uit op de veel gestelde vragen pagina. Om je profiel te verwijderen kun je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens druk op het kleine driehoekje wat omlaag wijst, aan de zijkant van je profielfoto acountnaam bovenaan je scherm. Je ziet nu een nieuw menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Op de nieuwe pagina scroll je helemaal naar de onderkant van de pagina. Klik onderin op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Selecteer nu alleen nog de reden waarom je je account wilt stopzetten.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je registratie te beëindigen

Let op: Je directegeileseks eventuele tegoed en chat gesprekken raak je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!