Screenshot van Skype4sex.nl

Skype4sex.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's worden voornamelijk bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door betaalde chatters Not Safe!

Skype4sex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. skype4sex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts skype4sex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor skype4sex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Skype4sex review

Skype4sex is een neppe dating website met door hun zelf gecreëerde nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je meteen na je aanmelding overspoeld met tig tallen reacties van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Daarnaast proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je daarvoor per bericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je credits kopen waarmee je minstens voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze creditpakketten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al wekken ze veelal de indruk dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op skype4sex.nl?

Dus ben je lid van skype4sex, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere opties voor seks dating met echte leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor skype4sex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

skype4sex account verwijderen

Je skype4sex account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "skype4sex.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je skype4sex eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je account!