logo Live-flirt.nl

Live-flirt.nl

Niet tevreden over Live-flirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn bijna alleen gemodereerd door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Live-flirt is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. live-flirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts live-flirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor live-flirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Live-flirt review

Live-flirt is een fictieve datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je meteen na je registratie overladen met overdreven veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per bericht betaald. Echter is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op live-flirt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van live-flirt, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor sexdating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor live-flirt.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

live-flirt account verwijderen


Je live-flirt account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "live-flirt.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je live-flirt eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!