logo Amateurflirts.nl

Amateurflirts.nl

Niet tevreden over Amateurflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden vrijwel allemaal bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Amateurflirts is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. amateurflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts amateurflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor amateurflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Amateurflirts review

Amateurflirts is een neppe datingsite met door hun zelf gecreëerde fake profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Waarschijnlijk word je binnen de kortste keren na je inschrijving overspoeld met veel berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een bundel kopen waardoor je minstens €10,- een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al beweren ze bijna altijd dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op amateurflirts.nl?

Dus ben je ingeschreven op amateurflirts, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor erotische dating zonder fake gebruikers. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor amateurflirts.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Op deze manier kun je erachter komen welke casual dating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

amateurflirts profiel verwijderen

Je amateurflirts account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (directe link "amateurflirts.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account direct te verwijderen.

Let op: Je amateurflirts eventuele credits komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!