logo Contactplekje.com

Contactplekje.com

13
Niet tevreden over Contactplekje.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Contactplekje is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. contactplekje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactplekje.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactplekje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactplekje review

Contactplekje is een fictieve dating site met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarnaast worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je rap na je registratie overrompelt met vele berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven erg veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je minstens 10 euro een bundel moet inkopen. De kosten lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je neemt hoe minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al laten ze bijna altijd overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op contactplekje.com?

Dus ben je aangemeld op contactplekje, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve profielen. Tevens hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor contactplekje.com. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

contactplekje account verwijderen

Je contactplekje account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "contactplekje.com/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account compleet te laten verwijderen.

Let op: Je contactplekje eventuele tegoed komen direct te vervallen na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sebasje (19 jaar) 03 Jul 2018
Ik raad Contactplekje.com niet aan Ja da's toch wel balen dat ik erin ben gestonken maar

Ja da's toch wel balen dat ik erin ben gestonken maar zoals ik de berichten lees ben ik niet de enige die het overkomt. Het komt best vaak voor als ik het zo zie, ik ben voor gaas gegaan via contact plekje.