logo Liefsletje.nl

Liefsletje.nl

Niet tevreden over Liefsletje.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk gemaakt door deze website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Liefsletje is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. liefsletje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts liefsletje.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor liefsletje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Liefsletje review

Liefsletje is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarbij worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je rap na je inschrijving overspoeld met tig tallen berichtjes van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie vrouwen. Daarnaast proberen ze je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst 10 euro credits moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op liefsletje.nl?

Dus ben je ingeschreven op liefsletje, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor seksdating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor liefsletje.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke datingsites het beste alternatief is voor jou.

liefsletje account verwijderen


Je liefsletje account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Voor de eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "liefsletje.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt verwijderd.

Let op: Je liefsletje eventuele contact punten raak je wel hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Fedde (78 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Liefsletje.nl niet aan Ik heb we website uitgeprobeerd en na een tijdje is

Ik heb we website uitgeprobeerd en na een tijdje is website ineens niet meer beschikbaar en al mijn kredit dan?!