logo Blootst.nl

Blootst.nl

Niet tevreden over Blootst.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door muntensysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Blootst is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. blootst berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts blootst.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor blootst zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Blootst review

Blootst is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je registratie overladen met veel berichtjes van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen hebben. Zodra je op een van deze berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je minstens 10 euro een creditbundel moet inkopen. De kosten lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe grotere bundel je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op blootst.nl?

Dus ben je een van de profielen op blootst, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere aanbieders voor erotische dating met echte leden. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor blootst.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke casual dating sites het beste past bij wat je zoekt.

blootst profiel verwijderen

Je blootst account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of surf naar "blootst.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je blootst eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!