logo 24dates.nl

24dates.nl

Niet tevreden over 24dates.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

24dates is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. 24dates berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 24dates.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 24dates zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

24dates review

24dates is een fictieve dating site met door hun zelf toegevoegde nep profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overspoeld met soms honderden berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waardoor je op z'n minst voor 10 euro een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je neemt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al beweren ze bijna altijd dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op 24dates.nl?

Dus ben je een gebruiker van 24dates, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder nep leden. Tevens hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor 24dates.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

24dates account verwijderen

Je 24dates account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "24dates.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je 24dates eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!