logo Privedating.info

Privedating.info

Niet tevreden over Privedating.info? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen ontwikkeld door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Privedating is een datingsite met fake profielen. De berichtjes worden tevens beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat de experts over privedating.info zeggen en waarom deze sexdating site wordt afgeraden door experts. Onderzoek wat betere seks datingsite zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder fictieve berichten van chatoperators

privedating review

privedating is een dating site met daarop neppe profielen die ze zelf hebben aangemaakt. De berichtjes worden bijna altijd zowel verstuurd als beantwoord door chat operators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatters weten precies hoe ze jou kunnen verleiden om op hen te reageren, want zodra je op zo een chatbericht wilt reageren moet je hiervoor €1,90 betalen per bericht. Vervolgens moet je in de meeste gevallen eerst een heel creditpakket betalen van minstens € 17,50-, oplopend tot €219,50 . Hoe prijziger het aankoop bedrag des te lager de uitgaven per verstuurd bericht. Anderzijds betaal je bij de duurste creditbundel nog gewoon tenminste €1,10 per chatbericht. Bij een creditpakket rekenen ze zomaar € 1,75 per bericht dat je verstuurd. Uiteindelijk is het bij bijna alle profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te hebben via deze datingsite al wekken ze vaak de indruk dat dat wel zo is.

Ingeschreven op Privedating.info?

Dus ben je een van de gebruikers van privedating, dan is ons advies om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter te gaan proberen bij de betere opties voor seks dating zonder gemodereerde leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor privedating.info. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

privedating account verwijderen

Meestal maken sites als privedating.info het hun leden bijna onmogelijk om je profiel te verwijderen. Bovendien leggen ze er niks over uit op de veel gestelde vragen pagina. Je privedating account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar, met je E-mail adres en wachtwoord.
  2. Vervolgens klik op het kleine pijltje omlaag, naast je profielfoto gebruikersnaam bovenaan de pagina. Je ziet nu een extra menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik onderin op de button met de tekst: “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef aan waarom je je wilt uitschrijven.
  5. Druk op de knop “account verwijderen” om je registratie definitief te beëindigen

Let op: Je privedating eventuele tegoed en berichten ben je wel kwijt hierna!