logo 50plussexcontacten.nl

50plussexcontacten.nl

Niet tevreden over 50plussexcontacten.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten zowel verstuurd als beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

50plussexcontacten is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. 50plussexcontacten berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 50plussexcontacten.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 50plussexcontacten zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

50plussexcontacten review

50plussexcontacten is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Tevens worden alle chats verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overladen met soms honderden berichtjes van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om mooie vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waarmee je op z'n minst voor tien euro een bundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Echter is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op 50plussexcontacten.nl?

Dus ben je een van de leden van 50plussexcontacten, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor 50plussexcontacten.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke casual dating websites het meest overeen komt met wat je zoekt.

50plussexcontacten profiel verwijderen


Je 50plussexcontacten account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Klik in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt vind je "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "50plussexcontacten.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op het kopje "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt voor goed verwijderd.

Let op: Je 50plussexcontacten eventuele credits raak je wel direct kwijt na het deactiveren van je account!