logo Datingervaringen.com

Datingervaringen.com

9
Niet tevreden over Datingervaringen.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn vrijwel allemaal bijgehouden door deze site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Datingervaringen is een nep erotische dating site dat gebruik maakt van door hunzelf toegevoegde fictieve profielen. Ook worden de berichten beantwoord door betaalde berichten centrales. Zie wat onze experts over datingervaringen.com zeggen en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door SafeDate. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor datingervaringen, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen chat operators

Datingervaringen review

Datingervaringen is een neppe seks dating site met door hunzelf gecreëerde neppe profielen. Daarnaast worden conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chat operators die vaak betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je aanmelding overspoeld met overdreven veel reacties van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om aantrekkelijke vrouwen. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van die berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste voor 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot €250,00 per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht betaald. Uiteraard is het niet mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al doen ze meestal overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Datingervaringen.com?

Toevallig een gebruiker van datingervaringen? Ons advies is om je hier ook per direct uit te schrijven en het gewoon is te proberen bij de betere opties voor seks dating zonder fake profielen. Tevens hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor datingervaringen.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

datingervaringen profiel verwijderen

Om jouw registratie op datingervaringen te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je account.
  2. Daarna klik je op "Help".
  3. Scroll een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "datingervaringen.com/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigingsmail om je registratie voor goed te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt je registratie permanent verwijderd.

Let op: Je datingervaringen eventuele tegoed en chat berichten gaan verloren hierna!