logo Matchclub.dk

Matchclub.dk

Niet tevreden over Matchclub.dk? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Matchclub-dk is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. matchclub-dk berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts matchclub.dk afraden en zie wat de betere alternatieven voor matchclub-dk zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Matchclub-dk review

Matchclub-dk is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle chats verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overrompelt met tig tallen chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en snel een date te willen hebben. Zodra je op zo'n berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een bundel inkopen waardoor je ten minste €10,- een creditbundel moet betalen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit moet betalen. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al wekken ze meestal de indruk dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op matchclub.dk?

Dus ben je een gebruiker van matchclub-dk, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating met echte profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor matchclub.dk. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte vrouwen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om een creditpakket te laten aanschaffen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

matchclub-dk profiel verwijderen

Je matchclub-dk account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Mijn profiel".
  3. Druk daarna op het tandwiel (of ga direct naar "matchclub.dk/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Klik als laatst op de button "OK" om jouw account meteen te verwijderen.

Let op: Je matchclub-dk eventuele credits vervallen direct na het verwijderen van je profiel!