logo Heterorelatie.nl

Heterorelatie.nl

Niet tevreden over Heterorelatie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een muntensysteem en kosten per bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten verstuurd door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Heterorelatie is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. heterorelatie berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts heterorelatie.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor heterorelatie zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Heterorelatie review

Heterorelatie is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met veel berichten van deze fake leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen ze je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel vooruitbetalen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditpakket moet kopen. Deze bedragen lopen op tot over de 200 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per credit moet betalen. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op heterorelatie.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van heterorelatie, dan is ons advies om je hier ook per direct weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fictieve leden. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor heterorelatie.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

heterorelatie account verwijderen

Je heterorelatie account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "heterorelatie.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw account meteen te laten verwijderen.

Let op: Je heterorelatie eventuele tegoed verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!