logo Chattijd.net

Chattijd.net

22
Niet tevreden over Chattijd.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Chattijd is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. chattijd berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts chattijd.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor chattijd zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Chattijd review

Chattijd is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Daarbij worden alle chats verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je registratie overspoeld met vele chatberichten van deze fictieve profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je minstens tien euro een creditpakket moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe hoger je aanschaft hoe minder je per berichtje betaald. Daarna is het niet mogelijk om fysieke dates te hebben, al beweren ze veelal dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op chattijd.net?

Dus ben je ingeschreven op chattijd, dan is ons advies om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder nep leden. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor chattijd.net. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

chattijd account verwijderen


Je chattijd account verwijderen doe je als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechts boven op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "chattijd.net/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt direct verwijderd.

Let op: Je chattijd eventuele contact punten vervallen direct na het deactiveren van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Roman (34 jaar) 04 Mar 2019
Ik raad Chattijd.net niet aan Hey ik ben roman en ik kom uit heerlen , ik ben er aan toe

Hey ik ben roman en ik kom uit heerlen , ik ben er aan toe om relatie met een leuk spontan en lieve vrouw die net als ik alleen zijn niet meer zo leuk vindt .ik ben vader van 3 kindren ben gescheiden en singel op het moment is verder verteel ik je het nog!!

auteur van de beoordeling
ChatTijd.nl (50 jaar) 17 Dec 2018
Ik raad Chattijd.net niet aan Misschien handig als jullie erbij zetten dat het hier gaat

Misschien handig als jullie erbij zetten dat het hier gaat om chattijd.NET. Op ChatTijd.nl staan alleen profielen van chatters en profielhouders die het profiel ZELF hebben gemaakt. Daarbij worden de profielhouders zelf gecontrolleerd zodat je zeker ervan bent dat je contact hebt met ECHTE vrouwen, stellen of mannen

auteur van de beoordeling
R (38 jaar) 27 Nov 2018
Ik raad Chattijd.net aan Ik, ben het niet helemaal eens met het zogenaamde fake

Ik, ben het niet helemaal eens met het zogenaamde fake gebeuren over chattijd. Ondanks dat ik deze site al behoorlijk lang niet meer heb bezocht moet ik wel zeggen dat ik hier toch wel een aantal leuke dames heb ontmoet in levende lijve en ook bij een aantal een paar keer een plezierige en spannende momenten heb mogen meemaken. Dus ik deel de mening niet helemaal, en ja er zijn idd ook echt wel van die simpele gasten die faken omdat ze echt een zwaar probleem met zich zelf hebben.Volgens mij ging dat niet om chattijd.net maar .nl dat zijn twee verschillende sites