logo Flirten123.nl

Flirten123.nl

Niet tevreden over Flirten123.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Flirten123 is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. flirten123 berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts flirten123.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor flirten123 zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Flirten123 review

Flirten123 is een neppe dating website met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de chats verstuurd en beantwoord door chatoperators die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je binnen de kortste keren na je registratie overladen met tientallen reacties van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je credits inkopen waardoor je minstens voor tien euro credits moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je per credit betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te regelen, al doen ze vaak overkomen dat ze dat wel willen.

Ingeschreven op flirten123.nl?

Dus ben je ingeschreven op flirten123, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seksdating zonder fictieve profielen. Bovendien hebben experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor flirten123.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditpakket te laten betalen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

flirten123 uitschrijven

Je flirten123 account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "flirten123.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de button "OK" om jouw profiel direct te laten verwijderen.

Let op: Je flirten123 eventuele contact punten raak je wel na het verwijderen van je profiel!