logo Wwwdating.nl

Wwwdating.nl

9
Niet tevreden over Wwwdating.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel credits en kosten per berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Wwwdating is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. wwwdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts wwwdating.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor wwwdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Wwwdating review

Wwwdating is een fake datingsite met door hun zelf ontwikkelde fake profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overladen met overdreven veel berichtjes van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende meiden. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Daarvoor moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste tien euro een creditbundel moet nemen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald hoe minder je per credit betaald. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte dates te hebben, al zeggen ze meestal dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op wwwdating.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van wwwdating, dan is ons advies om je hier ook weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fictieve gebruikers. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor wwwdating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke sexdating sites het meest overeen komt met wat je zoekt.

wwwdating uitschrijven


Je wwwdating account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de button "Help".
  3. wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (of surf naar "wwwdating.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de "JA" button en jouw profiel wordt compleet verwijderd.

Let op: Je wwwdating eventuele tegoed raak je wel na het deactiveren van je account!