logo Contactklik.nl

Contactklik.nl

Niet tevreden over Contactklik.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen beheerd door beheerders zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Contactklik is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. contactklik berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts contactklik.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor contactklik zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Contactklik review

Contactklik is een fake dating site met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chat operators die over het algemeen een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overrompelt met veel reacties van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Wanneer je op zo'n berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om offline afspraakjes te scoren, al doen ze vaak genoeg overkomen dat ze dit juist graag willen.

Ingeschreven op contactklik.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van contactklik, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder nep gebruikers. Tevens hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt met de beste alternatieven voor contactklik.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om veel geld te laten betalen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

contactklik account verwijderen


Je contactklik account verwijderen gaat als volgt:

  1. Voor de eerste stap log je in op de website.
  2. Druk in de rechter bovenhoek op het kopje "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (directe link "contactklik.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je contactklik eventuele tegoed raak je wel hierna!