logo Teleflirt.nl

Teleflirt.nl

Niet tevreden over Teleflirt.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden vrijwel allemaal gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits kopen en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Teleflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. teleflirt berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts teleflirt.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor teleflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Teleflirt review

Teleflirt is een neppe dating website met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Tevens worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chat operators die veelal betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je direct na je registratie overladen met tig tallen chatberichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je credits vooruitbetalen waarmee je minimaal voor 10 euro een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe meer je neemt des te minder je per bericht betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al zeggen ze bijna altijd dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op teleflirt.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van teleflirt, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betrouwbaardere website voor erotische dating zonder fictieve profielen. Uiteraard hebben experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor teleflirt.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sexdating met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

teleflirt profiel verwijderen

Je teleflirt account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het tandwiel icoontje (of ga direct naar "teleflirt.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina klik je op de knop "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel meteen te verwijderen.

Let op: Je teleflirt eventuele credits komen direct te vervallen hierna!