logo Weloveshemales.nl

Weloveshemales.nl

9
Niet tevreden over Weloveshemales.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk gemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Weloveshemales is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. weloveshemales berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts weloveshemales.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor weloveshemales zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Weloveshemales review

Weloveshemales is een fake dating website met door hun zelf gecreëerde fictieve profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overladen met overdreven veel berichtjes van deze fake leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Daarnaast proberen dit soort bedrijven je allemaal de indruk te geven veel interesse in je te hebben en graag een date te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht vele euro's betalen. Om te kunnen reageren moet je een credit bundel kopen waardoor je ten minste 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze prijzen lopen op tot en met de €200,- per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je per bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op weloveshemales.nl?

Dus ben je een van de profielen op weloveshemales, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor weloveshemales.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten betalen. Kortom zo kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

weloveshemales profiel verwijderen

Je weloveshemales account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik vervolgens op het tandwiel icoontje (directe link "weloveshemales.nl/instellingen").
  4. Helemaal onder aan de pagina druk je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw account geheel te laten verwijderen.

Let op: Je weloveshemales eventuele credits verlies je wel direct na deze aktie!