logo Homo-ontmoetingsplaats.nl

Homo-ontmoetingsplaats.nl

Niet tevreden over Homo-ontmoetingsplaats.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn bijna alleen gegenereerd door deze site zelf Not Safe!
  • Veel betalen door credits en kosten bij ieder bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Homo-ontmoetingsplaats is een fake datingsite die gebruik maken van door hunzelf aangemaakte neppe profielen. Ook worden berichtjes beantwoord door ingehuurde chat operators. Lees wat de experts over homo-ontmoetingsplaats.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door ons. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor homo-ontmoetingsplaats, met goed gecontroleerde profielen en zonder betaalde chat operators

Homo-ontmoetingsplaats review

Homo-ontmoetingsplaats is een fake seks datingwebsite die gebruik maken van door hunzelf ontwikkelde neppe profielen. Daarbij worden conversaties verstuurd en beantwoord door eigen chatters die vaak een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je inschrijving overspoeld met vele chatberichten van deze fictieve leden, waarbij het meestal gaat om goed uitziende vrouwen. Bovendien proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n berichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket aanschaffen waarmee je minimaal voor tien euro credits moet aanschaffen. Deze creditpakketten lopen op tot en met de €250,- per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je per credit betaald. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te scoren, al wekken ze veelal de indruk dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Homo-ontmoetingsplaats.nl?

Toevallig ingeschreven op homo-ontmoetingsplaats? Wij adviseren je om je ook profiel te verwijderen en om het gewoon te proberen bij de betere website voor seks dating zonder nep gebruikers. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor homo-ontmoetingsplaats.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van chatoperators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je dus zelf erachter komen welke van deze casual dating sites het beste aansluit bij wat je zoekt.

homo-ontmoetingsplaats uitschrijven

Om jouw registratie op homo-ontmoetingsplaats te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op account .
  2. Als tweede klik je op de button "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (directe link "homo-ontmoetingsplaats.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst krijg je de bevestigingslink om je profiel permanent te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is je account definitief verwijderd.

Let op: Je homo-ontmoetingsplaats eventuele tegoed en berichten raak je wel kwijt na het verwijderen van je account!