logo Bitchclub.nl

Bitchclub.nl

Niet tevreden over Bitchclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen ontwikkeld door beheerders zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten beantwoord door operators en bots Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bitchclub is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. bitchclub berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bitchclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bitchclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bitchclub review

Bitchclub is een neppe datingwebsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. Daarbij worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met soms honderden reacties van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om goed uitziende meiden. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil reageren moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je op z'n minst voor tien euro een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per transactie, en hoe grotere bundel je betaald des te minder je hoeft te betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al beweren ze vaak dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op bitchclub.nl?

Dus ben je lid van bitchclub, dan raden wij je aan om je hier ook weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating met echte profielen. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor bitchclub.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je dus zelf erachter komen welke casual dating websites het beste past bij wat je zoekt.

bitchclub account verwijderen

Je bitchclub account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op je account.
  2. Daarna ga je naar "Mijn profiel".
  3. Klik daarna op het icoontje van een tandwiel (of surf naar "bitchclub.nl/instellingen").
  4. Onder aan de pagina klik je op de button "definitief opheffen van mijn account" .
  5. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel te verwijderen.

Let op: Je bitchclub eventuele tegoed komen direct te vervallen na het deactiveren van je account!