logo Bijstandsvrouwen.nl

Bijstandsvrouwen.nl

Niet tevreden over Bijstandsvrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk aangemaakt door de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Bijstandsvrouwen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. bijstandsvrouwen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts bijstandsvrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor bijstandsvrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Bijstandsvrouwen review

Bijstandsvrouwen is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door chatters die veelal een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je rap na je aanmelding overspoeld met veel reacties van deze fake gebruikers, waarbij het meestal gaat om sexy vrouwen. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per bericht geld. Voordat je kunt reageren moet je credits aanschaffen waarmee je minimaal voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je aanschaft des te minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte dates te scoren, al beweren ze in de meeste gevallen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op bijstandsvrouwen.nl?

Dus ben je een gebruiker van bijstandsvrouwen, dan is ons advies om je hier ook meteen weer uit te schrijven en het gewoon is te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seksdating zonder fictieve leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor bijstandsvrouwen.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor spannende dates met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze sexdating websites het beste aansluit bij wat je zoekt.

bijstandsvrouwen profiel verwijderen

Je bijstandsvrouwen account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "bijstandsvrouwen.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel geheel te verwijderen.

Let op: Je bijstandsvrouwen eventuele credits verlies je wel direct hierna!