logo Gayplatform.nl

Gayplatform.nl

Niet tevreden over Gayplatform.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden bijna alleen beheerd door website zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Gayplatform is een nep erotische datingsite die gebruik maken van zelf gemodereerde neppe profielen. Ook worden de berichtjes beantwoord door eigen chat operators. Zie wat onze experts van gayplatform.nl vinden en waarom deze erotische datingwebsite afgeraden wordt door SafeDate. Zie wat de betere alternatieven zijn voor gayplatform, met echte profielen en zonder betaalde chatters

Gayplatform review

Gayplatform is een fictieve erotische dating website met daarop door hunzelf ontwikkelde neppe profielen. Daarnaast worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je rap na je aanmelding overladen met tientallen berichten van deze fictieve leden, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen hebben. Wanneer je op een van die berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waarmee je minstens 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditpakketten lopen op tot 250 euro per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt hoe minder je betaald per bericht. Vervolgens is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al wekken ze in de meeste gevallen de indruk dat ze het wel willen.

Ingeschreven op Gayplatform.nl?

Toevallig een van de gebruikers van gayplatform? Ons advies is om je account op te zeggen en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating met echte gebruikers. Uiteraard hebben onze experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor gayplatform.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators om te proberen je credit tegoed te laten aanschaffen. Op deze manier kun je er dus erachter komen welke van deze datingwebsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

gayplatform profiel verwijderen

Om je profiel op gayplatform te verwijderen ga je als volgt te werk:

  1. Als eerste moet je inloggen op je account.
  2. Als tweede klik je op "Help".
  3. Ga een beetje naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "gayplatform.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigingslink om je profiel geheel te verwijderen. Na het klikken op de link is je registratie definitief verwijderd.

Let op: Je gayplatform eventuele credits en chat gesprekken verlies je wel direct na het deactiveren van je account!