logo Gayadvertentie.nl

Gayadvertentie.nl

13
Niet tevreden over Gayadvertentie.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn vrijwel allemaal geproduceerd door deze site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een credits kopen dus kosten per (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gayadvertentie is een nep casual datingsite die gebruik maken van door hunzelf gemodereerde neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door ingehuurde chat operators. Lees wat de experts over gayadvertentie.nl zeggen en waarom deze casual dating website afgeraden wordt door ons. Ondervind wat betere alternatieven zijn voor gayadvertentie, met echte profielen en zonder ingehuurde chatoperators

Gayadvertentie review

Gayadvertentie is een fictieve dating site die gebruik maken van zelf aangemaakte neppe profielen. Daarbij worden chats verstuurd en beantwoord door ingehuurde berichten centrales die vaak een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je meteen na je inschrijving overspoeld met overdreven veel chatberichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het meestal gaat om goed uitziende dames. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een chatberichten wil antwoorden moet je daarvoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel kopen waarmee je op z'n minst 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot over de 250 euro per transactie, en hoe meer je aanschaft des te minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te scoren, al laten ze vaak overkomen dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op Gayadvertentie.nl?

Toevallig een gebruiker van gayadvertentie? Wij adviseren je om je hier ook gewoon account op te zeggen en om het beter te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor gayadvertentie.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke van deze sexdating sites de beste keuze is voor wat je zoekt.

gayadvertentie uitschrijven

Om je account op gayadvertentie te verwijderen moet je de volgende stappen volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op account .
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Ga helemaal wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te klikken. (of surf naar "gayadvertentie.nl/uitschrijven").
  4. Als laatst sturen ze je de bevestigingslink om je lidmaatschap direct te verwijderen. Na het klikken op de link is je lidmaatschap officieel verwijderd.

Let op: Je gayadvertentie eventuele credits en berichten geschiedenis vervallen direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Jan54 (54 jaar) 04 Jul 2018
Ik raad Gayadvertentie.nl niet aan Dit zijn allemaal neppe gay

Dit zijn allemaal neppe gay advertenties. Je wordt alleen aan de praat gehouden en vervolgens begint het stelselmatig negeren van de vragen. Hier werd te moeilijk gedaan om een date te realiseren via de gay advertentie. Verder komen er ook teveel berichten in de inbox. Daarmee maken ze hunzelf verdacht en worden mensen wakker. Daar wil je niet mee in zee gaan als je opzoek bent naar een lekkere gay man.