logo Kinkyshemale.nl

Kinkyshemale.nl

13
Niet tevreden over Kinkyshemale.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen zijn bijna alleen gegenereerd door website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Kinkyshemale is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profielen. kinkyshemale berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts kinkyshemale.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor kinkyshemale zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Kinkyshemale review

kinkyshemale.nl is een seks dating site die uitsluitend gebruik maakt van door hun zelf toegevoegde nep profielen. Dit vermelden ze ook onder aan de website weggestopt tussen de kleine lettertjes. Zo zeggen ze: "De profielen op kinkyshemale zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van berichtjes moet je betalen per bericht. Daarbij worden de chats die je ontvangt systematisch verstuurd door de site zelf. Wanneer je daarop reageerd wordt het chatbericht beantwoord door een betaalde chat operator. Deze chatters krijgen vaak een vast bedrag per chatbericht dat ze ontvangen of versturen. In de meeste gevallen word je binnen een paar minuten na de registratie overerstelpt door de vele chat verzoeken van zelf gecreëerde gebruikers. Hierbij gaat het vrijwel altijd om knappe vrouwen.

Daarnaast proberen ze je allemaal de indruk te geven veel interesse in jou te hebben, en daarbij een afspraakje in de planning. Uiteraard is het hebben van "real life" dates niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichten zijn ten minste 75 eurocent per chat bericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel credits vooruitbetalen van €74,99. Anderzijds betaal je al snel €1,- per chatbericht. Daarna is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte dates te scoren met de profielen van kinkyshemale. Al beweren ze vaak genoeg dat ze wel je te willen ontmoeten. Daarentegen hebben zij als doel om jou zo lang als het lukt je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op kinkyshemale.nl?

Ben je al gerigistreerd op kinkyshemale, dan is ons advies om je daar ook direct weer af te melden. Tenslotte zijn er wel betrouwbaardere aanbieders waar je wel echte seksdates kunt hebben. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt en uit duizenden erotische datingsites de beste alternatieven voor kinkyshemale.nl geselecteerd. Volgens onze experts maken deze partijen nooit gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdating met echte vrouwen.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Kareltje22 (22 jaar) 02 Jul 2018
Ik raad Kinkyshemale.nl niet aan Lekker zo'n kinky shemale, mooie foto's

Lekker zo'n kinky shemale, mooie foto's maar wat jammer dat ze nu aangeven fictief te zijn. Voorheen was dit niet zo duidelijk zichtbaar maar nu ineens wel. Ik weet niet wat ik moet doen aangezien ik nog wat aan credits kan opmaken. Ook heel erg jammer dat er nog geen ervaringen zijn geplaatst hier op safedate. Ik zal de pagina zeker in de gaten houden want ik vind het interessant om te zien wat andere ervan zeggen.Groetjes