logo Gratisseksdating.eu

Gratisseksdating.eu

Niet tevreden over Gratisseksdating.eu? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen worden bijna alleen beheerd door de beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Gratisseksdating is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. gratisseksdating berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts gratisseksdating.eu afraden en zie wat de betere alternatieven voor gratisseksdating zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Gratisseksdating review

Gratisseksdating is een fictieve datingsite met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Daarnaast worden alle conversaties verstuurd en beantwoord door berichten centrales die gewoonlijk een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je direct na je registratie overspoeld met vele berichtjes van deze fictieve profielen, waarbij het meestal gaat om mooie meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het idee te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op zo'n berichten wil reageren moet je daarvoor per bericht betalen. Daarvoor moet je een creditpakket vooruitbetalen waardoor je minstens tien euro een bundel moet inkopen. Deze bedragen lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe hoger je betaald des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het bij al deze profielen niet mogelijk om echte dates te krijgen, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op gratisseksdating.eu?

Dus ben je een gebruiker van gratisseksdating, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en om het beter te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor gratisseksdating.eu. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Hierdoor kun je erachter komen welke van deze erotische datingsites het beste alternatief is voor jou.

gratisseksdating account verwijderen

Je gratisseksdating account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "gratisseksdating.eu/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" knop om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je gratisseksdating eventuele tegoed vervallen direct na het deactiveren van je account!