logo Dating-prikbord.com

Dating-prikbord.com

Niet tevreden over Dating-prikbord.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden bijna alleen bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij elk bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Dating-prikbord-com is een fictieve datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf aangebrachte fictieve profielen. De berichten worden beantwoord door eigen chat operators. Kom er achter wat experts over dating-prikbord.com zeggen en waarom deze erotische datingsite wordt afgeraden door ons. Kom erachter wat de betere alternatieven zijn voor dating-prikbord-com, met echte profielen en zonder betaalde berichten centrales

Dating-prikbord-com review

Dating-prikbord-com is een fake datingsite met door hunzelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door eigen chatters die veelal een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je rap na je registratie overspoeld met veel reacties van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen hebben. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je minstens €10,- een creditpakket moet betalen. Deze bedragen lopen op tot 250 euro per creditpakket, en hoe meer je aanschaft des te minder je per bericht moet betalen. Daarna is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke afspraakjes te regelen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het juist wel willen.

Ingeschreven op Dating-prikbord.com?

Toevallig ingeschreven op dating-prikbord-com? Wij raden je aan om je hier ook meteen profiel te verwijderen en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere website voor seks dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor dating-prikbord.com. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor spannende afspraakjes met echte vrouwen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je aan het lijntje te houden. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke sexdating websites het beste alternatief is voor jou.

dating-prikbord-com profiel verwijderen

Om je account op dating-prikbord-com te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op de site .
  2. Vervolgens ga je naar "Help".
  3. Ga helemaal naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "dating-prikbord.com/uitschrijven").
  4. Hierna krijg je de bevestigings-email om je registratie meteen te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is jouw account officieel verwijderd.

Let op: Je dating-prikbord-com eventuele contact punten en chat berichten vervallen direct hierna!