logo Geheimeflirts.nl

Geheimeflirts.nl

Niet tevreden over Geheimeflirts.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn bijna alleen gegenereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021

Geheimeflirts is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. geheimeflirts berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts geheimeflirts.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor geheimeflirts zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Geheimeflirts review

Geheimeflirts is een neppe dating website met door hun zelf gemodereerde nep profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overladen met tig tallen berichten van deze gemodereerde profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een van deze berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht meer dan één euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel kopen waarmee je minimaal voor tien euro een bundel moet betalen. De kosten lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe meer je koopt des te minder je per credit betaald. Daarna is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al laten ze vaak overkomen dat ze dat juist graag willen.

Ingeschreven op geheimeflirts.nl?

Dus ben je lid van geheimeflirts, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fake profielen. Bovendien hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor geheimeflirts.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief 100% gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor spannende afspraakjes met echte gebruikers. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters om te proberen je veel geld te laten betalen. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze datingsites de beste keuze is voor wat je zoekt.

geheimeflirts account verwijderen

Je geheimeflirts account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste log je daar in op de website.
  2. Daarna ga je naar "Mijn account". (of ga direct naar "geheimeflirts.nl/mijnaccount").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de knop "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel te laten verwijderen.

Let op: Je geheimeflirts eventuele contact punten raak je wel na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Anwar (43 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Geheimeflirts.nl niet aan Geheim is het zeker als je niet weet met wie je te maken

Geheim is het zeker als je niet weet met wie je te maken hebt terwijl je al honderde euros diep in het gesprek zit, het is toch niet zo raar dat ik na weken contact wil afspreken?