logo Dating-advertenties.nl

Dating-advertenties.nl

Niet tevreden over Dating-advertenties.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem dus kosten per berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Dating-advertenties is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. dating-advertenties berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts dating-advertenties.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor dating-advertenties zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Dating-advertenties review

Dating-advertenties is een fictieve datingwebsite met door hun zelf toegevoegde fake profielen. Daarnaast worden alle berichten verstuurd en beantwoord door chatters die vaak betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je direct na je registratie overspoeld met soms honderden reacties van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy vrouwen. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een date te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht betalen. Voordat je kunt reageren moet je een bundel inkopen waarmee je op z'n minst €10,- credits moet kopen. Deze bedragen lopen op tot en met de €200,- per creditbundel, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je betaald per bericht. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze het heel graag willen.

Ingeschreven op dating-advertenties.nl?

Dus ben je een van de leden van dating-advertenties, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het op je gemak te proberen bij de betrouwbaardere website voor casual dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor dating-advertenties.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sexdating met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

dating-advertenties profiel verwijderen


Je dating-advertenties account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsbovenin op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "dating-advertenties.nl/delete_account").

  4. Klik dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Vervolgens krijg je de vraag "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw account wordt permanent verwijderd.

Let op: Je dating-advertenties eventuele tegoed vervallen direct hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Melvyn (37 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Dating-advertenties.nl niet aan Het waren geile dating advertenties en ik ben daarin

Het waren geile dating advertenties en ik ben daarin meegegaan. Achteraf is het niet slim geweest om zelf ook een dating advertentie te maken. Ik trok veel aandacht van diverse profielen die eigenlijk al geen match waren. Eenmaal aan de praat past iedere vrouw zich moeiteloos aan en willen ze ook wat ik wil. Toen begon ik te denken aan fake maar ik had een behoorlijk aantal credits gekocht omdat ik ervan overtuigt was dat dit weleens echt kon zijn. Nu ben ik er heilig van overtuigt dat het niet echt kan zijn. Het waren fake dating advertenties die uitlokkend zijn. Als je daar dan op inhaakt dan zal je uiteindelijk alleen maar chatten. Je zal fysiek niet kunnen afspreken, er zitten geen echte profielen tussen. Mij heeft het een paar honderd euro gekost. Ik ben alles behalve blij!