logo Telefoonsex.net

Telefoonsex.net

9
Niet tevreden over Telefoonsex.net? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen worden voornamelijk bijgehouden door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door robots of operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Telefoonsex is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. telefoonsex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts telefoonsex.net afraden en zie wat de betere alternatieven voor telefoonsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Telefoonsex review

Telefoonsex is een fake datingwebsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profielen. Daarbij worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die vaak een commissie krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met vele berichtjes van deze neppe gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Niettemin proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een van deze chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je credits kopen waardoor je ten minste €10,- credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot de twee honderd euro per transactie, en hoe grotere bundel je koopt des te minder je per bericht betaald. Daarna is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om echte afspraakjes te regelen, al laten ze veelal overkomen dat ze het maar al te graag willen.

Ingeschreven op telefoonsex.net?

Dus ben je aangemeld op telefoonsex, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere website voor seks dating zonder gemodereerde profielen. Uiteraard hebben experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor telefoonsex.net. Bovendien mag je zelf elk alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dating met echte profielen. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingwebsites het meest overeen komt met waar je naar opzoek bent.

telefoonsex account verwijderen


Je telefoonsex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op het kopje "Help".
  3. Onderin het menu wat omlaag komt zie je staan "Verwijder mijn profiel", klik daarop. (directe link "telefoonsex.net/delete_account").

  4. Druk vervolgens op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw profiel wordt definitief verwijderd.

Let op: Je telefoonsex eventuele contact punten vervallen direct hierna!