logo Hete-huisvrouwen.nl

Hete-huisvrouwen.nl

Niet tevreden over Hete-huisvrouwen.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk beheerd door deze site zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten per bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Hete-huisvrouwen is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. hete-huisvrouwen berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts hete-huisvrouwen.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor hete-huisvrouwen zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Hete-huisvrouwen review

Hete-huisvrouwen is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die veelal een vast bedrag krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je kort na je aanmelding overladen met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het meestal gaat om knappe vrouwen. Niettemin proberen dit soort bedrijven je allemaal het idee te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Wanneer je op een van deze berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een credit bundel kopen waarmee je ten minste €10,- een creditbundel moet nemen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe grotere bundel je in één keer koopt hoe minder je per berichtje betaald. Daarna is het nooit mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al doen ze bijna altijd overkomen dat ze dat wel graag willen.

Ingeschreven op hete-huisvrouwen.nl?

Dus ben je lid van hete-huisvrouwen, dan is ons advies om je hier ook weer af te melden en het op je gemak te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fictieve profielen. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor hete-huisvrouwen.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sexdating met echte gebruikers. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je een creditpakket te laten aanschaffen. Zodoende kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor jou.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Samuel (20 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Hete-huisvrouwen.nl niet aan Ik zat een tijdje op de website en nu ineens is hij niet

Ik zat een tijdje op de website en nu ineens is hij niet meer bereikbaar, ik heb een hoop in kredit gestoken maak niet dezelfde fout als ik heb gemaakt.