Screenshot van Neukme.nl

Neukme.nl

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn bijna alleen bijgehouden door website zelf Not Safe!
  • Wel muntensysteem dus kosten bij ieder bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Berichten verstuurd door robots of operators Not Safe!

Neukme-nl is een casual dating site met neppe profielen. De berichtjes worden tevens beantwoord door eigen chat operators. Ondervind wat de experts over neukme.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door ons. Kom erachter wat betere seks dating site zijn met echte profielen en zonder chat operators

neukme-nl review

neukme-nl is een casual dating website met nep profielen die deze website zelf hebben aangebracht. De berichtjes die je binnen krijgt worden voornamelijk geschreven door chatoperators die daarvoor een commissie over hun verstuurde berichten ontvangen. Deze chatoperators weten precies hoe zij een chatgesprek tot stand kunnen houden, want wanneer je op een van hun chatberichten wilt ingaan moet je hiervoor een bedrag betalen per bericht. Bovendien moet je in de meeste gevallen ook gelijk een dure bundel aankopen van minimaal ruim 17 euro, oplopend tot wel €219,50 per transactie. Hoe groter de creditbundel des te lager de uitgaven per credtis. Anderzijds zijn de kosten met de meest dure creditpakket nog gewoon tenminste €1,10 per verstuurd bericht. Bij een creditbundel rekenen ze zomaar €1,75 per bericht dat je verstuurd. Ten slotte is het nooit mogelijk om echte dates te regelen via deze datingsite al beweren ze meestal dat het wel zo is.

Ingeschreven op Neukme.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van neukme-nl, dan adviseren wij je om je hier ook weer af te melden en het eens te gaan proberen bij de betere opties voor sex dating zonder gemodereerde profielen. Daarnaast hebben onze experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor neukme.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze aanbieders maken derhalve ook nooit gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke casual dating websites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

neukme-nl uitschrijven

Vaak maken sites als neukme.nl het hun leden vrijwel onmogelijk om je profiel te verwijderen. Daarentegen wisten onze datingexperts de snelste manier te vinden om je hier uit te kunnen schrijven. Je neukme-nl account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Vervolgens ga je naar de directe link: "http://neukme.nl/userExtra/deactivate".
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en selecteer waarom je je account wilt opzeggen.
  4. Druk op de knop "Afmelden" om je lidmaatschap stop te zetten
  5. Let op! Als laatst vragen ze je toestemming om jouw e-mail-adres te gebruiken om je na het uitschrijven op de hoogte te kunnen houden. Druk op de button "Annuleren" om jouw profiel +e-mailadres gegevens voor goed te laten verwijderen uit hun database.

Let op: Je neukme-nl eventuele contact punten en chat gesprekken verlies je wel direct na het verwijderen van je profiel!