logo Geilneukcontact.nl

Geilneukcontact.nl

Niet tevreden over Geilneukcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden bijna alleen ontwikkeld door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Wel credits kopen en kosten bij ieder berichtje wat je verstuurd Not Safe!
  • Vrijwel alle zowel verstuurd als beantwoord door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Geilneukcontact is een fake datingsite dat gebruik maakt van door hunzelf aangemaakte neppe profielen. Ook worden de berichten beantwoord door ingehuurde chatoperators. Kom er achter wat de experts over geilneukcontact.nl zeggen en waarom deze erotische datingsite afgeraden wordt door ons. Zie wat de beste alternatieven zijn voor geilneukcontact, met eerlijke profielen en zonder ingehuurde chatters

Geilneukcontact review

Geilneukcontact is een fake seks dating website dat gebruik maakt van door hunzelf toegevoegde fake profielen. Daarbij worden berichten verstuurd en beantwoord door ingehuurde chatters die vaak een vast bedrag krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Waarschijnlijk word je rap na je registratie overspoeld met soms honderden berichtjes van deze gemodereerde gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om dames. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen regelen. Zodra je op een van deze berichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een vergoeding. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waarmee je minimaal 10 euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze creditbundels lopen op tot over de 250 euro per transactie, en hoe meer je betaald hoe minder je hoeft te betalen. Echter is het niet mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al beweren ze veelal dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op Geilneukcontact.nl?

Toevallig lid van geilneukcontact? Wij raden je aan om je per direct account op te zeggen en het op je gemak te gaan proberen bij de betere alternatieven voor casual dating zonder nep leden. Daarnaast hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor geilneukcontact.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte gebruikers. Deze datingsites maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je erachter komen welke datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

geilneukcontact uitschrijven

Om jouw registratie op geilneukcontact te verwijderen moet je de stappen hieronder volgen:

  1. Als eerste moet je inloggen op je geilneukcontact-account.
  2. Daarna klik je op het kopje "Help".
  3. Ga naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (directe link "geilneukcontact.nl/uitschrijven").
  4. Hierna ontvang je de bevestigings-email om je lidmaatschap permanent te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink is jouw registratie direct verwijderd.

Let op: Je geilneukcontact eventuele credits en chat berichten gaan verloren na het deactiveren van je account!