logo Omawilsex.com

Omawilsex.com

Niet tevreden over Omawilsex.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • De profielen zijn voornamelijk ontwikkeld door de website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd bericht Not Safe!
  • Berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Omawilsex is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. omawilsex berichten worden beantwoord door betaalde chatoperator. Lees waarom onze experts omawilsex.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor omawilsex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Omawilsex review

omawilsex.com is een erotische datingsite die gebruik maakt van zelf gecreëerde fictieve profielen. Dit wordt vermeldt helemaal onderin de website verborgen in het midden van de lastig te lezen tekst. Zo wordt er vermeldt: "De profielen op omawilsex zijn fake, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je een vergoeding betalen per berichtje. Tevens worden de berichten die je ontvangt automatisch verstuurd door chat operators. Zodra je op zo een reactie reageerd wordt dit chatbericht beantwoord door een ingehuurde chatter. Deze chatoprators krijgen veelal een bedrag per bericht dat ze ontvangen of versturen. Meestal word je binnen een paar minuten na het inschrijven overerstelpt door de tientallen reacties van deze neppe gebruikers. Daarbij gaat het vooral om mooie dames.

Niettemin proberen dit soort bedrijven je de indruk te geven ontzettend veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een date in de planning. Dit terwijl het hebben van fysieke ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het beantwoorden van chat berichten zijn minimaal €0,75 per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel gelijk een creditpakket inkopen van op z'n minst €74,99. Anderzijds kost het je al gauw meer dan €1,- euro per chatbericht. Echter is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben met de gebruikers op omawilsex. Al wekken ze meestal de indruk dat ze wel je in het echt te willen zien. Daarentegen hebben deze chatters als doel om je zo lang als het lukt je aan het lijntje te houden voor geld.

Ingeschreven op omawilsex.com?

Ben je al lid van omawilsex, dan adviseren onze experts om je daar ook direct weer uit te schrijven. Tenslotte zijn er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte erotische dates kunt regelen. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt en uit duizenden sex datingsites de beste alternatieven voor omawilsex.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze partijen nooit gebruik van neppe profielen of chat operators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief helemaal gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex dates met echte gebruikers.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Dylan (65 jaar) 17 mei 2019
Ik raad Omawilsex.com niet aan die oma sites lijken allemaal op elkaar ik begin er

die oma sites lijken allemaal op elkaar ik begin er langzamerhand in te geloven dat er geen echte tussenzit!

auteur van de beoordeling
Ronny (39 jaar) 15 Jul 2018
Ik raad Omawilsex.com niet aan Heel veel van dit soort sites geven die popup

Heel veel van dit soort sites geven die popup weer. Daarin staat dat het fictieve profielen zijn. Let maar eens op!