Screenshot van Snelleseksdating.nl

Snelleseksdating.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Dating profielen worden bijna alleen geplaatst door website zelf Not Safe!
  • Commissie betalen voor ieder verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Berichten verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Snelleseksdating is een datingsite met neppe profielen. De berichten worden daarnaast beantwoord door ingehuurde chatters. Ondervind wat onze experts onderzochten op snelleseksdating.nl en waarom deze datingsite afgeraden wordt door ons. Ondervind wat de betere datingsite zijn met echte profielen en zonder eigen berichten centrales

snelleseksdating review

snelleseksdating is een casual datingsite dat gebruik maakt van fictieve profielen die zij zelf hebben gecreëerd. De berichten die je binnen krijgt worden bijna allemaal beantwoord en verstuurd door eigen chatters die daarvoor een vergoeding krijgen. Deze chatters zijn getraind om een gesprek tot stand te houden, want zodra je op een van die berichten wilt antwoorden moet je hiervoor betalen per bericht dat je verstuurd. Bovendien moet je in de meeste gevallen direct credits aanschaffen van minstens meer dan €17,- tot €219,50 per aankoop. Hoe prijziger de creditbundel des te lager de uitgaven per verstuurd credtis. Anderzijds betaal je bij het grootste creditbundel nog gewoon minimaal 1 euro 10 per reactie. Bij de laagste creditbundel betaal je maar liefst 1,75 euro per bericht dat je verstuurd. Vervolgens is het bij bijna alle profielen onmogelijk om echte ontmoetingen te hebben via deze site al beweren ze in de meeste gevallen dat dit wel zo is.

Ingeschreven op Snelleseksdating.nl?

Toevallig een van de profielen op snelleseksdating? Ons advies is om je daar ook af te melden en om het beter te proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor casual dating zonder fake profielen. Tevens hebben onze experts alvast een selectie gemaakt met de beste alternatieven voor snelleseksdating.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste alternatieven voor sex dating met echte vrouwen. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je tegoed te laten aanschaffen. Hierdoor kun je er dus erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

snelleseksdating uitschrijven

Meestal maken sites als snelleseksdating.nl het de gebruiker bijna onmogelijk om je account te verwijderen. Tevens kun je er niks over terug vinden op de veel gestelde vragen pagina. Om je profiel te verwijderen kun je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna klik op het kleine pijltje omlaag, aan de zijkant van je profielfoto gebruikersnaam bovenaan je scherm. Er verschijnt nu een menu{ waaronder de optie “Instellingen”, klik hierop.
  3. Een nieuwe pagina is geopend. Scroll helemaal naar beneden. Klik onderin op de knop “Mijn account en profiel verwijderen”.
  4. Geef een reden voor afmelding.
  5. Druk op de button “account verwijderen” om je account te verwijderen

Let op: Je snelleseksdating eventuele credits en berichten ben je dan wel direct kwijt na het deactiveren van je account!