logo Buurtsexcontact.nl

Buurtsexcontact.nl

Niet tevreden over Buurtsexcontact.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Dating profielen worden voornamelijk geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen per verstuurd of ontvangen berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Buurtsexcontact is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. buurtsexcontact berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buurtsexcontact.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurtsexcontact zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurtsexcontact review

Buurtsexcontact is een neppe dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden de conversaties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Gewoonlijk word je rap na je registratie overspoeld met vele reacties van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om mooie dames. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op zo'n chatberichten wil reageren moet je daarvoor per chatbericht geld. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je op z'n minst voor tien euro een creditbundel moet aanschaffen. Deze prijzen lopen op tot de twee honderd euro per creditbundel, en hoe grotere bundel je aanschaft hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te regelen, al zeggen ze bijna altijd dat ze het juist graag willen.

Ingeschreven op buurtsexcontact.nl?

Dus ben je ingeschreven op buurtsexcontact, dan raden wij je aan om je hier ook gewoon weer uit te schrijven en het eens te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor casual dating zonder fictieve leden. Tevens hebben onze experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor buurtsexcontact.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je er dus erachter komen welke sexdating websites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

buurtsexcontact account verwijderen

Je buurtsexcontact account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je daar in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (of surf naar "buurtsexcontact.nl/mijnaccount").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op "OK" om jouw profiel compleet te laten verwijderen.

Let op: Je buurtsexcontact eventuele credits ben je wel kwijt na het verwijderen van je profiel!