Screenshot van Seksprikker.nl

Seksprikker.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen worden vrijwel allemaal ontwikkeld door website zelf Not Safe!
  • Veel betalen per verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle verstuurd door een chatcentrale Not Safe!

Seksprikker is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. seksprikker berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts seksprikker.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor seksprikker zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Seksprikker review

Seksprikker is een neppe dating website met door hun zelf gemaakte fake profielen. Daarnaast worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je registratie overladen met veel chatberichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om goed uitziende vrouwen. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel belangstelling in je te hebben en snel een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op een berichten wil antwoorden moet je hiervoor per chatbericht een vergoeding. Daarvoor moet je een credit bundel inkopen waardoor je minstens 10 euro credits moet nemen. De kosten lopen op tot en met de €200,- per creditpakket, en hoe hoger je koopt des te minder je betaald per bericht. Uiteindelijk is het niet mogelijk om offline afspraakjes te krijgen, al doen ze in de meeste gevallen overkomen dat ze dat juist wel willen.

Ingeschreven op seksprikker.nl?

Dus ben je lid van seksprikker, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer uit te schrijven en om het gewoon te gaan proberen bij de betrouwbaardere aanbieders voor seks dating zonder fake gebruikers. Daarnaast hebben experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor seksprikker.nl. Bovendien mag je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte gebruikers. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chat operators om te proberen je een creditbundel te laten kopen. Zodoende kun je er dus erachter komen welke van deze datingsites het beste alternatief is voor wat je zoekt.

seksprikker account verwijderen

Je seksprikker account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je eerst in op de website.
  2. Daarna ga je links onder in het menu naar "Mijn oproepje" (of surf naar "seksprikker.nl/account").
  3. Klik daarna onderaan de pagina op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Klik dan alleen nog de knop "OK" om jouw account te laten verwijderen.

Let op: Je seksprikker eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je account!