logo Tehoer.nl

Tehoer.nl

9
Niet tevreden over Tehoer.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn vrijwel allemaal geplaatst door deze website zelf Not Safe!
  • Veel geld betalen per verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Tehoer is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. tehoer berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tehoer.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tehoer zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tehoer review

Tehoer is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je meteen na je aanmelding overspoeld met vele berichtjes van deze fictieve leden, waarbij het vrijwel altijd gaat om mooie dames. Bovendien proberen de chatoperators je allemaal de indruk te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een afspraakje te willen regelen. Zodra je op een chatberichten wil ingaan moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Voordat je kunt reageren moet je credits kopen waarmee je op z'n minst €10,- een creditbundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot over de 200 euro per transactie, en hoe meer je betaald des te minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te krijgen, al wekken ze bijna altijd de indruk dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op tehoer.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van tehoer, dan adviseren wij je om je hier ook weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betere alternatieven voor seksdating zonder fictieve leden. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een lijst gemaakt van de beste alternatieven voor tehoer.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sexdates met echte dames. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om uit te lokken om te betalen. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke van deze casual dating websites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

tehoer profiel verwijderen


Je tehoer account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Druk rechtsboven in de hoek op de link "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag komt staat "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of ga direct naar "tehoer.nl/delete_account").

  4. Druk daarna op de button "Verwijder mijn profiel".
  5. Als laatste krijg je de melding "weet je het zeker", druk op de button "JA" en jouw account wordt definitief verwijderd.

Let op: Je tehoer eventuele contact punten ben je dan wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!