Screenshot van Neukzoekertje.nl

Neukzoekertje.nl

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • De profielen zijn vrijwel allemaal aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Wel creditsysteem dus kosten bij ieder privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Berichten worden beantwoord door robots of operators Not Safe!

Neukzoekertje is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. neukzoekertje berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts neukzoekertje.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor neukzoekertje zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Neukzoekertje review

Neukzoekertje is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatoperators die gewoonlijk een vergoeding krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Gewoonlijk word je direct na je aanmelding overladen met veel berichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om aantrekkelijke meiden. Bovendien proberen ze je allemaal het gevoel te geven veel interesse in je te hebben en graag een afspraakje te willen plannen. Wanneer je op zo'n berichten wil ingaan moet je daarvoor per chatbericht €1,- euro betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je ten minste voor 10 euro een bundel moet inkopen. Deze bundels lopen op tot 200 euro per creditbundel, en hoe meer je koopt hoe minder je per credit betaald. Uiteraard is het bij al deze profielen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te scoren, al laten ze meestal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op neukzoekertje.nl?

Dus ben je ingeschreven op neukzoekertje, dan raden wij je aan om je hier ook weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere alternatieven voor erotische dating zonder fictieve leden. Bovendien hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor neukzoekertje.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief 100% gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sex afspraakjes met echte dames. Deze datingsites maken derhalve ook nooit gebruik van chat operators die je proberen om credits te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

neukzoekertje profiel verwijderen

Je neukzoekertje account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op de website.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of ga direct naar "neukzoekertje.nl/account").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de knop "OK" om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je neukzoekertje eventuele tegoed raak je wel na het deactiveren van je account!