logo 123sexclub.nl

123sexclub.nl

Niet tevreden over 123sexclub.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden voornamelijk gemaakt door beheerders zelf Not Safe!
  • Credits betalen bij elk verstuurd of ontvangen bericht Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

123sexclub is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. 123sexclub berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts 123sexclub.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor 123sexclub zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

123sexclub review

123sexclub is een fake dating site met door hun zelf toegevoegde fictieve profielen. Tevens worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatoperators die over het algemeen een vergoeding krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Meestal word je direct na je registratie overladen met vele chatberichten van deze fake profielen, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe meiden. Daarnaast proberen de chatoperators je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben en snel een date te willen regelen. Wanneer je op zo'n chatberichten wil reageren moet je hiervoor per bericht een bedrag betalen. Om te kunnen reageren moet je een bundel aanschaffen waardoor je ten minste tien euro een bundel moet kopen. Deze bundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je in één keer koopt des te minder je per bericht betaald. Vervolgens is het nooit mogelijk om echte afspraakjes te hebben, al doen ze veelal overkomen dat ze dit wel graag willen.

Ingeschreven op 123sexclub.nl?

Dus ben je een van de leden van 123sexclub, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer uit te schrijven en om het beter is te proberen bij de betrouwbaardere opties voor erotische dating zonder fake leden. Bovendien hebben onze experts alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor 123sexclub.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte dames. Deze partijen maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze datingsites het beste aansluit bij wat je zoekt.

123sexclub account verwijderen

Je 123sexclub account verwijderen doe je als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Vervolgens ga je naar "Wijzig account". (directe link "123sexclub.nl/account").
  3. Ga helemaal naar beneden tot onderaan de pagina en druk op het kopje "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw profiel voor goed te verwijderen.

Let op: Je 123sexclub eventuele tegoed raak je wel direct kwijt na het verwijderen van je profiel!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
JanDoedel (45 jaar) 06 Jul 2018
Ik raad 123sexclub.nl niet aan Een stukje van de site: ''

Een stukje van de site: ''123sexclub.nl is een 18+ datingsite, u dient dan ook akkoord te gaan met de algemene voorwaarden''...???Er zijn helemaal geen algemene voorwaarden te vinden daar dus die zijn niet te vertrouwen. Als je hiermee gewoon doorgaat dan ben je echt niet zo slim.

auteur van de beoordeling
Dick (58 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad 123sexclub.nl niet aan Joh dit weet iedereen toch al dat dit soort dingen gewoon

Joh dit weet iedereen toch al dat dit soort dingen gewoon fake zijn.