logo Parking-sex.nl

Parking-sex.nl

Niet tevreden over Parking-sex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's worden bijna alleen gemodereerd door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Dure credits betalen bij elk verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Parking-sex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. parking-sex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts parking-sex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor parking-sex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Parking-sex review

Parking-sex is een fictieve dating website met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden alle berichten verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je aanmelding overrompelt met soms honderden chatberichten van deze neppe profielen, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Niettemin proberen de chatoperators je allemaal het idee te geven veel belangstelling in je te hebben en graag een date te willen plannen. Wanneer je op een van die chatberichten wil antwoorden moet je hiervoor per bericht betalen. Om te kunnen reageren moet je een creditpakket inkopen waardoor je ten minste voor tien euro een creditbundel moet betalen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe hoger je betaald hoe minder je per bericht betaald. Desondanks is het bij al deze profielen niet mogelijk om fysieke dates te scoren, al beweren ze veelal dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op parking-sex.nl?

Dus ben je ingeschreven op parking-sex, dan raden wij je aan om je hier ook meteen weer af te melden en om het gewoon te gaan proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fake profielen. Daarnaast hebben experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor parking-sex.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex dates met echte vrouwen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators om te proberen je credits te laten kopen. Op deze manier kun je erachter komen welke van deze sexdating websites het beste past bij wat je zoekt.

parking-sex uitschrijven

Je parking-sex account verwijderen gaat als volgt:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (directe link "parking-sex.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de knop "OK" om jouw profiel definitief te laten verwijderen.

Let op: Je parking-sex eventuele contact punten vervallen direct na deze aktie!