logo Reifersexflirt.com

Reifersexflirt.com

9
Niet tevreden over Reifersexflirt.com? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen bij elk verstuurd bericht Not Safe!
  • Vrijwel alle beantwoord door chatoperators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Reifersexflirt is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. reifersexflirt berichten worden beantwoord door betaalde chat operator. Lees waarom onze experts reifersexflirt.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor reifersexflirt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Reifersexflirt review

reifersexflirt.com is een seksdating site die gebruik maakt van door hun zelf aangemaakte fictieve profielen. Dit schrijven ze onder aan hun website verstopt in de onduidelijke tekst. Zo schrijven ze: "De profielen op reifersexflirt zijn nep, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk". Bij het versturen van chat berichten moet je een vast bedrag betalen per chatbericht. Tevens worden alle berichten die je ontvangt geautomatiseerd verstuurd door hun zelf. Zodra je daarop in gaat wordt dit chatbericht gevoerd met een betaalde chatter. Deze personen krijgen vaak een bedrag per berichtje dat ze ontvangen of versturen. Gewoonlijk word je binnen een paar minuten na de inschrijving overladen door inkomende chat verzoekjes van deze fake profielen. Daarbij gaat het vooral om aantrekkelijke dames.

Niettemin proberen deze profielen je allemaal het gevoel te geven erg veel interesse in je te hebben, al dan niet met een date in . Dit terwijl het hebben van echte dates niet mogelijk is! De prijzen voor het versturen en beantwoorden van berichtjes zijn minimaal €0,75 per chat bericht. Om te kunnen reageren moet je dan wel gelijk een credit bundel kopen van op z'n minst €74,99. Anders kost het je al gauw meer dan €1,- euro per berichtje. Daarna is het in alle gevallen nooit mogelijk om echte afspraakjes te regelen met de leden op reifersexflirt. Al poberen ze vaak de indruk te wekken dat ze juist wel je in het echt te willen zien. Kort samengevat hebben deze chatters als doel om je zo lang mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op reifersexflirt.com?

Heb je je toch ingeschreven reifersexflirt, dan adviseren wij je om je daar ook meteen weer af te melden. Daarentegen zijn er wel goedkopere aanbieders waar je wel echte seks dates kunt vinden. Tevens hebben experts alvast een rangschikking gemaakt en uit meer dan 2000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor reifersexflirt.com geselecteerd. Vanzelfsprekend maken deze aanbieders nooit gebruik van nep profielen of chatoperators. Bovendien kun je zelf ieder alternatief 100% gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor sexdating met echte vrouwen.