Screenshot van Sekretnysexkontakt.com

Sekretnysexkontakt.com

Laatst bijgewerkt op 20 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen zijn vrijwel allemaal geplaatst door beheerders van de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij ieder berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!

Sekretnysexkontakt is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profielen. sekretnysexkontakt berichten worden beantwoord door chatoperator. Lees waarom onze experts sekretnysexkontakt.com afraden en zie wat de betere alternatieven voor sekretnysexkontakt zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Sekretnysexkontakt review

sekretnysexkontakt.com is een seks dating site wat gebruik maakt van zelf aangebrachte nep members. Dit wordt ook getoond beneden aan hun website weggestopt in de moeilijk zichtbare tekst. Zo zeggen ze: "De profielen op sekretnysexkontakt zijn nep, fysieke afspraken zijn niet mogelijk". Voor het beantworden van chat berichten moet je een vergoeding betalen per bericht. Tevens worden berichtjes die je binnen krijgt systematisch verstuurd door bots. Zodra je daarop reageerd wordt het chatbericht beantwoord door een betaalde chat operator. Deze chatters krijgen veelal een vaste vergoeding per chatbericht dat ze versturen of ontvangen. Daarnaast word je meteen na het inschrijven overvallen door de soms honderden chatberichten van dit soort gemodereerde leden. Hierbij gaat het bijna altijd om mooie vrouwen.

Niettemin proberen dit soort betaalde chatters je de gedachte te geven heel veel belangstelling in jou te hebben, met daarbij een ontmoeting in het vooruitzicht. Dit terwijl het hebben van "real life" ontmoetingen niet mogelijk is! De kosten voor het versturen van berichten zijn op zijn goedkoopst €0,75 per chatbericht. Voordat je kunt reageren moet je dan wel eerst een credit bundel kopen van €74,99. Anderzijds kost het je al gemakkelijk meer dan €1,- euro per credit. Uiteraard is het in alle gevallen niet mogelijk om echte ontmoetingen te hebben met de leden van sekretnysexkontakt. Al wekken ze veelal de indruk dat ze juist wel je beter te willen leren kennen. Doch hebben deze profielen als enige doel om jou zo lang als mogelijk je te laten betalen voor credits.

Ingeschreven op sekretnysexkontakt.com?

Ben jij een van de leden van sekretnysexkontakt, dan adviseren wij je om je daar ook direct weer af te melden. Daarentegen bestaan er wel betrouwbaardere alternatieven waar je wel echte casual dates kunt hebben. Bovendien hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt en uit meer dan 3000 erotisch dating platforms de beste alternatieven voor sekretnysexkontakt.com geselecteerd. Volgens onze experts maken deze aanbieders nooit gebruik van nep profielen of betaalde chatters. Bovendien mag je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste datingsite voor sex dating met echte profielen.