logo Gaydatingsex.nl

Gaydatingsex.nl

Niet tevreden over Gaydatingsex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen en foto's zijn voornamelijk geproduceerd door de site zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij elk berichtje wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden zowel verstuurd als beantwoord door inghuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Gaydatingsex is een nep casual dating site die gebruik maken van door hunzelf aangemaakte neppe profielen. De berichtjes worden beantwoord door ingehuurde berichten centrales. Kom er achter wat experts van gaydatingsex.nl vinden en waarom deze casual dating site afgeraden wordt door ons. Ontdek wat de beste alternatieven zijn voor gaydatingsex, met goed gecontroleerde profielen en zonder eigen chatoperators

Gaydatingsex review

Gaydatingsex is een fake seks dating site met voornamelijk aangemaakte neppe profielen. Tevens worden alle berichtjes verstuurd en beantwoord door eigen chatters die veelal betaald krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Meestal word je binnen de kortste keren na je aanmelding overspoeld met tig tallen berichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om sexy dames. Bovendien proberen dit soort bedrijven je allemaal het gevoel te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een date te willen regelen. Zodra je op een van die berichten wil antwoorden moet je daarvoor per bericht €1,- euro betalen. Voordat je kunt reageren moet je een creditpakket kopen waarmee je op z'n minst €10,- credits moet nemen. Deze bundels lopen op tot over de 250 euro per creditbundel, en hoe hoger je neemt hoe minder je hoeft te betalen. Vervolgens is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te regelen, al beweren ze vaak genoeg dat ze dit wel willen.

Ingeschreven op Gaydatingsex.nl?

Toevallig een van de profielen op gaydatingsex? Ons advies is om je ook gewoon uit te schrijven en het op je gemak te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben onze datingsite deskundigen alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor gaydatingsex.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief helemaal gratis uittesten om kennis te maken met deze beste opties voor sex dating met echte vrouwen. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om geld af te troggelen. Zodoende kun je dus zelf erachter komen welke datingwebsites het meest overeen komt met wat je zoekt.

gaydatingsex profiel verwijderen

Om jouw registratie op gaydatingsex te verwijderen moet je de volgende stappen uitvoeren:

  1. Om te beginnen moet je inloggen op je account.
  2. Als tweede klik je op het kopje "Help".
  3. Ga wat naar beneden om op de link "Lidmaatschap stoppen" te drukken. (of surf naar "gaydatingsex.nl/uitschrijven").
  4. Hierna sturen ze je de bevestigingsmail om je registratie officieel te verwijderen. Na het klikken op de bevestigingslink wordt je lidmaatschap meteen verwijderd.

Let op: Je gaydatingsex eventuele contact punten en berichten raak je wel kwijt hierna!