logo Buiten-sex.nl

Buiten-sex.nl

Niet tevreden over Buiten-sex.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts worden vrijwel allemaal geplaatst door beheerders zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem en kosten bij ieder (verstuurd) bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden beantwoord door chat operators Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buiten-sex is een nep datingsite met door hun zelf gemodereerde fictieve profiele. buiten-sex berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buiten-sex.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buiten-sex zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buiten-sex review

Buiten-sex is een fictieve dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden de berichten verstuurd en beantwoord door chatters die gewoonlijk betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je meteen na je inschrijving overrompelt met soms honderden berichten van deze fake gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het gevoel te geven heel veel interesse in je te hebben en graag een ontmoeting te willen plannen. Wanneer je op een van deze chatberichten wil reageren moet je hiervoor per chatbericht betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waardoor je op z'n minst 10 euro een creditpakket moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je in één keer koopt des te minder je per verstuurd bericht betaald. Echter is het niet mogelijk om fysieke afspraakjes te krijgen, al laten ze vaak genoeg overkomen dat ze dat heel graag willen.

Ingeschreven op buiten-sex.nl?

Dus ben je een van de gebruikers van buiten-sex, dan adviseren wij je om je hier ook per direct weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betere opties voor seksdating zonder fictieve leden. Tevens hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt van de beste alternatieven voor buiten-sex.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief gratis uittesten om kennis te maken met deze beste datingsite voor sex afspraakjes met echte profielen. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om geld af te troggelen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Hobbit (46 jaar) 01 Jul 2018
Ik raad Buiten-sex.nl niet aan Ik ben zelf helemaal gek van buitensex maar dat is niet

Ik ben zelf helemaal gek van buitensex maar dat is niet mogelijk op een fictieve site