Screenshot van Neukcontactjes.eu

Neukcontactjes.eu

Laatst bijgewerkt op 25 juli 2021
Bezoek website
  • Profielen en foto's zijn bijna alleen beheerd door de website zelf Not Safe!
  • Veel betalen door creditsysteem en kosten bij ieder privé bericht wat je wilt versturen Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!

Neukcontactjes is een casual dating site met fake profielen. De berichten worden daarnaast beantwoord door eigen chatoperators. Lees wat onze experts van neukcontactjes.eu vinden en waarom deze casual dating website wordt afgeraden door experts. Kijk wat de betere casual dating site zijn met goed gecontroleerde profielen en zonder chat operators

neukcontactjes review

neukcontactjes is een dating site die gebruik maken van neppe profielen die door deze website zelf worden aangemaakt. De chatberichten op je account worden bijna altijd geschreven door chatoperators die daarvoor een vast bedrag per bericht krijgen. Deze chatoperators weten precies hoe ze jou kunnen aanzetten om te reageren, want wanneer je op een van deze chatberichten wilt reageren moet je daarvoor een vergoeding betalen per bericht dat je verstuurd. Hiervoor moet je dan gelijk een credit bundel aankopen van minimaal €17,50 tot aan de €219,50 . Hoe groter de credit pakket des te lager de prijs per verstuurd bericht. Anderzijds zijn de kosten met het grootste credit-pakket nog gewoon meer dan 1 euro per verstuurd bericht. Bij een aankoop betaal je tot 1,75 euro per berichtje. Daarna is het niet mogelijk om echte dates te hebben al beweren ze in de meeste gevallen dat dit wel zo is.

Ingeschreven op Neukcontactjes.eu?

Toevallig een van de gebruikers van neukcontactjes? Wij raden je aan om je hier meteen af te melden en het gewoon is te proberen bij de betere website voor sex dating zonder nep gebruikers. Bovendien hebben onze datingsite deskundigen alvast een overzicht gemaakt van de beste alternatieven voor neukcontactjes.eu. Bovendien kun je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uittesten om een indruk te krijgen van deze beste alternatieven voor spannende dates met echte dames. Deze aanbieders maken derhalve ook geen gebruik van chat operators die je proberen om uit te lokken om te betalen. Kortom zo kun je erachter komen welke van deze erotische datingwebsites het beste past bij wat je zoekt.

neukcontactjes uitschrijven

Meestal maken sites als neukcontactjes.eu het jou vrijwel onmogelijk om je profiel te verwijderen. Desondanks wisten de experts de snelste weg te vinden om je profiel te kunnen verwijderen. Je neukcontactjes profiel verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste moet je zijn ingelogd op je account daar.
  2. Daarna ga je naar de directe link: "http://neukcontactjes.eu/user/area/deactivate".
  3. Vul je email adres in waarmee je bent geregistreerd.
  4. Druk op de button "Permanent Verwijderen" om je registratie definitief te beëindigen

Let op: Je neukcontactjes eventuele resterende credits en chat gesprekken raak je wel kwijt na deze aktie!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Goof (79 jaar) 22 mei 2019
Ik raad Neukcontactjes.eu niet aan Het contact is er op de website maar dat kost je zo enorm

Het contact is er op de website maar dat kost je zo enorm veel geld je ken beter ergens in een bar gaan zitten.

auteur van de beoordeling
Sepp (76 jaar) 13 mei 2019
Ik raad Neukcontactjes.eu niet aan Enorm hoog geprijsde credit pakketen niet aan beginnen

Enorm hoog geprijsde credit pakketen niet aan beginnen want ben er achter gekomen dat hier gewoon chat operators achter zitten!!

auteur van de beoordeling
Gijsbrecht (59 jaar) 30 april 2019
Ik raad Neukcontactjes.eu niet aan Dit heb ik tot de bodem uitgezocht want bij aanmelding

Dit heb ik tot de bodem uitgezocht want bij aanmelding kreeg ik al tig berichten binnen dat ik knap was. Hoe weet je dat terwijl ik niet eens een foto op mijn profiel had? Nou had ik al zo'n vermoeden dat het niet echt was maar wou toch kijken of er wel echte vrouwen voor neukcontactjes bij zaten. Heb 500 credits gekocht van 17, 50 en mijn berichten kostte 1,75 per stuk. Dat is natuurlijk al heel erg prijzig maar het is triest voor wat je krijgt. Als aasgieren duiken er fake profielen op je en verleiden je tot het nog meer kopen van credits. Ik heb dit niet als fijn ervaren en mijn neukcontactjes kan ik er in ieder geval niet vinden.

auteur van de beoordeling
Roy (26 jaar) 12 maart 2019
Ik raad Neukcontactjes.eu niet aan snelle reacties veelal hetzelfde gebruik van tekst van

snelle reacties veelal hetzelfde gebruik van tekst van verschillende zogenaamde dames... het gaat ze allemaal alleen maar op berichten sturen... oplichters zijn het trap er niet in