logo Tattoodatingsite.nl

Tattoodatingsite.nl

Niet tevreden over Tattoodatingsite.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk beheerd door website zelf Not Safe!
  • Een grote vergoeding betalen voor ieder verstuurd berichtje Not Safe!
  • De berichten worden verstuurd door ingehuurde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Tattoodatingsite is een nep datingsite met door hun zelf aangemaakte fictieve profiele. tattoodatingsite berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts tattoodatingsite.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor tattoodatingsite zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Tattoodatingsite review

Tattoodatingsite is een fictieve datingsite met door hun zelf gemaakte nep profielen. Daarbij worden de reacties verstuurd en beantwoord door chatters die over het algemeen betaald krijgen per verstuurd of ontvangen bericht. Vaak word je direct na je aanmelding overspoeld met tientallen berichten van deze neppe gebruikers, waarbij het vrijwel altijd gaat om meiden. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven veel interesse in je te hebben en echt een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een van die berichtjes wil reageren moet je daarvoor per chatbericht betalen. Om te kunnen reageren moet je credits inkopen waarmee je op z'n minst voor 10 euro een creditpakket moet nemen. Deze creditbundels lopen op tot €200,00 per creditpakket, en hoe meer je betaald hoe minder je per verstuurd bericht betaald. Desondanks is het in vrijwel alle gevallen niet mogelijk om offline afspraakjes te hebben, al zeggen ze veelal dat ze dit maar al te graag willen.

Ingeschreven op tattoodatingsite.nl?

Dus ben je lid van tattoodatingsite, dan raden wij je aan om je hier ook per direct weer af te melden en om het gewoon te proberen bij de betere website voor erotische dating zonder fake profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een lijst gemaakt met de beste alternatieven voor tattoodatingsite.nl. Bovendien kun je zelf elk alternatief gratis uitproberen om een indruk te krijgen van deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze aanbieders maken tevens ook geen gebruik van chatoperators die je proberen om een creditpakket te laten kopen. Op deze manier kun je dus zelf erachter komen welke van deze datingwebsites het beste alternatief is voor waar je naar opzoek bent.

tattoodatingsite profiel verwijderen

Je tattoodatingsite account verwijderen doe je door de stappen hieronder te volgen:

  1. Als eerste log je daar in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Mijn account". (directe link "tattoodatingsite.nl/mijnaccount").
  3. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en druk op de button "account definitief verwijderen".
  4. Druk als laatst op de "OK" button om jouw account permanent te verwijderen.

Let op: Je tattoodatingsite eventuele credits raak je wel na het deactiveren van je account!