logo Buurtdatinggezocht.nl

Buurtdatinggezocht.nl

Niet tevreden over Buurtdatinggezocht.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Accounts zijn voornamelijk aangemaakt door de website zelf Not Safe!
  • Hoge kosten betalen per verstuurd berichtje Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door een chatcentrale Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 20 Jul 2021

Buurtdatinggezocht is een nep datingsite met door hun zelf ontwikkelde fictieve profiele. buurtdatinggezocht berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts buurtdatinggezocht.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor buurtdatinggezocht zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Buurtdatinggezocht review

Buurtdatinggezocht is een neppe dating site met door hun zelf gemaakte nep profielen. Tevens worden de berichtjes verstuurd en beantwoord door berichten centrales die over het algemeen een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Na alle waarschijnlijkheid word je binnen de kortste keren na je registratie overspoeld met tig tallen chatberichten van deze fictieve gebruikers, waarbij het in bijna alle gevallen gaat om knappe dames. Daarnaast proberen de chatters achter de profielen je allemaal het idee te geven heel veel interesse in je te hebben en snel een ontmoeting te willen hebben. Zodra je op een berichtjes wil antwoorden moet je daarvoor per bericht een bedrag betalen. Daarvoor moet je een bundel aanschaffen waardoor je minimaal 10 euro credits moet inkopen. De kosten lopen op tot €200,00 per transactie, en hoe hoger je aanschaft des te minder je per berichtje betaald. Echter is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om fysieke dates te hebben, al laten ze veelal overkomen dat ze dat maar al te graag willen.

Ingeschreven op buurtdatinggezocht.nl?

Dus ben je aangemeld op buurtdatinggezocht, dan adviseren wij je om je hier ook gewoon weer af te melden en het op je gemak te gaan proberen bij de betere aanbieders voor seks dating zonder fake leden. Uiteraard hebben onze experts alvast een selectie gemaakt van de beste alternatieven voor buurtdatinggezocht.nl. Bovendien mag je zelf ieder alternatief vrijblijvend gratis uitproberen om kennis te maken met deze beste opties voor sex dates met echte dames. Deze partijen maken derhalve ook geen gebruik van betaalde chatters die je proberen om aan het lijntje te houden. Hierdoor kun je er zelf achter komen welke sexdating websites de beste keuze is voor waar je naar opzoek bent.

buurtdatinggezocht uitschrijven

Je buurtdatinggezocht account verwijderen gaat als volgt:

  1. Om te beginnen log je in op je account.
  2. Als tweede ga je naar "Wijzig account". (of surf naar "buurtdatinggezocht.nl/account").
  3. Ga naar beneden tot onderaan de pagina en klik op de button "account definitief verwijderen".
  4. Klik als laatst op de "OK" knop om jouw profiel meteen te verwijderen.

Let op: Je buurtdatinggezocht eventuele tegoed ben je wel kwijt hierna!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Sybren (77 jaar) 08 mei 2019
Ik raad Buurtdatinggezocht.nl niet aan Buurdating gezocht is een en al leugen

Buurdating gezocht is een en al leugen