logo Daterss.nl

Daterss.nl

Niet tevreden over Daterss.nl? Probeer dan gratis Meet-n-Hook
  • Profielen zijn voornamelijk gemodereerd door deze website zelf Not Safe!
  • Gebruikt een creditsysteem dus kosten bij elk privé bericht wat je verstuurd Not Safe!
  • Alle berichten worden verstuurd en beantwoord door betaalde chatters Not Safe!
Laatst bijgewerkt op 25 Jul 2021

Daterss is een nep datingsite met door hun zelf aangebrachte fictieve profiele. daterss berichten worden beantwoord door betaalde chatters. Lees waarom onze experts daterss.nl afraden en zie wat de betere alternatieven voor daterss zijn. Met echte profielen en zonder chat operators.

Daterss review

Daterss is een fictieve dating site met door hun zelf aangemaakte nep profielen. Tevens worden alle reacties verstuurd en beantwoord door chat operators die vaak een commissie krijgen per ontvangen of verstuurd bericht. Vaak word je kort na je inschrijving overrompelt met tig tallen berichtjes van deze neppe leden, waarbij het meestal gaat om meiden. Bovendien proberen de chatters achter de profielen je allemaal de indruk te geven heel veel belangstelling in je te hebben en echt een ontmoeting te willen plannen. Zodra je op een berichtjes wil ingaan moet je hiervoor per chatbericht meer dan één euro betalen. Daarvoor moet je een credit bundel vooruitbetalen waarmee je ten minste 10 euro credits moet betalen. Deze bedragen lopen op tot €200,00 per creditbundel, en hoe meer je neemt des te minder je per credit moet betalen. Uiteindelijk is het in vrijwel alle gevallen nooit mogelijk om echte ontmoetingen te krijgen, al beweren ze vaak dat ze dit juist wel willen.

Ingeschreven op daterss.nl?

Dus ben je aangemeld op daterss, dan adviseren wij je om je hier ook meteen weer af te melden en om het beter is te gaan proberen bij de betrouwbaardere opties voor seks dating zonder nep profielen. Uiteraard hebben de datingsite experts alvast een rangschikking gemaakt met de beste alternatieven voor daterss.nl. Bovendien kun je zelf ieder alternatief kosteloos uitproberen om kennis te maken met deze beste datingsite voor spannende dates met echte profielen. Deze datingsites maken tevens ook geen gebruik van chat operators die je proberen om aan het lijntje te houden. Op deze manier kun je er zelf achter komen welke van deze erotische datingsites het beste aansluit bij waar je naar opzoek bent.

daterss uitschrijven


Je daterss account verwijderen doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Als eerste stap log je in op je account.
  2. Klik rechtsboven in de hoek op de knop "Help".
  3. Onderaan het menu wat omlaag schuift zie je staan "Verwijder mijn profiel", druk daarop. (of surf naar "daterss.nl/delete_account").

  4. Druk dan daarna op de knop "Verwijder mijn profiel".
  5. Daarna krijg je de tekst "weet je het zeker", druk op de "JA" knop en jouw profiel wordt geheel verwijderd.

Let op: Je daterss eventuele contact punten ben je wel kwijt na het verwijderen van je account!

Gemiddelde beoordeling
Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
1 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10
Top beoordelingen
auteur van de beoordeling
Willllll (60 jaar) 09 mei 2019
Ik raad Daterss.nl niet aan Ik ben echt zoekende maar ik durf mij er niet aan te

Ik ben echt zoekende maar ik durf mij er niet aan te melden vanwege het geen vertrouwen hebben. Ik kan ook nog geen reviews vinden maar ik vind het er best schimmig uitzien om eerlijk te zijn.